Post by dawxoticperfde on Mar 8, 2022 7:06:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Curious Village in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Curious Village in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много всички ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Curious Village in HD 2022 version ▞▞▞
Винаги съм бил супер фен на професор Лейтън. Бях супер развълнуван, че започнаха да пускат игрите в Play Store. Харесва ми начина, по който играха играта на andriod, с допълнителните видеоклипове.
За съжаление не можах да играя. Не можах да премина покрай въвеждането на вашето име. Опитах да деинсталирам, но пак не става. Версията на DS беше СТРАХОТНА, така че всеки трябва поне да я опита. Късмет!
Това е отлична офлайн игра с дразнещи мозъка пъзели, задълбочена история и графики с индивидуалност. Предупреждения: „решението“ на пъзела с магически квадрат е погрешно и ще трябва да търсите пиксели за Hint Tokens и Charms, което ме извади от играта, но иначе е супер солидно.
Тази игра беше много красиво ремастерирана на мобилно устройство!
Поисках възстановяване на сумата след 15 минути. Стигаш до част с часовник. Сега след скучно обучение Пише това. Колко пъти на ден часовникът има 3 или повече от едно и също число?" Сега искате ли да вземете предвид 00:00? Да, не? Добре, познайте, докато не разберете какво иска тази шега с пъзел. Има липса на яснота и въображение толкова рано... Не исках да виждам как се влошава. Ръцете ми започнаха да ме болят, тъй като това е игра на телефон, контролите са груби. Аудиобалансът е далеч. Пропуснете го.
Целувката на готвача
Невероятно пристанище на играта и си заслужава цената. Също така е наистина забавно да показваш играта на приятели.
Страхотно.
Имам Galaxy Note 10 и се заключва там, където въведете името си...не ми позволява да въведа нищо.
Една от любимите ми игри!
Серията Professor Layton е една от любимите ми игри на всички времена и това е най-добрият начин да ги играя. Изкуството и звукът са ремастерирани перфектно, а самата игра е чудесно подходяща за телефони (въпреки че бих препоръчал да вземете стилус за някои пъзели, особено ако имате големи пръсти). Ако харесвате пъзели и главоблъсканици, има няколко по-добри опции.
Това е солиден телефонен порт на оригиналната игра на Layton, която все още е феноменална игра.
Тази игра имаше много пъзели и много разнообразие в тях. Имаше няколко пъзела, за които смятах, че отговорът не е разумен, за да мога да отгатна, но повечето от тях бяха добро предизвикателство
Някои пъзели са забавни, но повечето са абстрактен боклук. Може и просто да познаете числото, което разработчиците са мислили, когато са ги написали. Сюжетът няма съдържание и беше доста скучен. Част от съдържанието на играта се оказа, че може да се отключи дори след отговаряне на критериите. Откриването на удари на екрана също не е правилно адаптирано за мобилни телефони. Тази игра определено не си струва това, което платих.
Voletarium: Sky Explorers Aventura ghm
Хареса ми преди 11 години, радвам се, че все още се интересуват от сериала
Все още имам само около 10 пъзела, но засега е доста увлекателно. Предимно вече съм виждал пъзелите, които вече съм срещал, това са само вариации на тях, толкова малко разочароващи в това отношение. Добра история, развълнуван съм да решавам пъзели, за да видя какво ще се случи след това. Съгласен съм с другите, че звуковите ефекти са твърде силни, но за щастие можете да регулирате силата на звука в настройките. Едно по-голямо раздразнение е, че не използва Play Games за свързване на вашия акаунт, така че трябваше да създам акаунт извън играта, да приема имейла, да се върна в играта и да премина през тромав процес на влизане в играта. Би било хубаво да е само с 1 щракване. Това е само ако искате да синхронизирате напредъка между устройствата. На стойност $10? Не съм сигурен. $3 - $5? Абсолютно!
обичам тази игра.
Тази игра е страхотна. Графиката е страхотна, историята е интересна, пъзелите са забавни (едни от най-добрите колекции, които някога съм виждал) и можете да превключвате между английски и френски по всяко време! 100% препоръчително!
Струва си. Невероятна история и я изиграх докрай, което обикновено никога не мога да направя на телефонни игри, тъй като в крайна сметка са скучни. Обичах тази игра! Ако търсите игра, която няма реклами и е предизвикателна с история, която ще ви изненада, тогава това е за вас.
Абсолютно солидно преживяване. Радвам се, че мога да го играя офлайн.
Страхотно. Точно като оригиналната игра. ТОНОВЕ Пъзели. Доста диалог, но си заслужава за многобройните пъзели. Добре си струва $$. Все още ще го играете след месец поради ежедневната функция за пъзел. Не съм сигурен дали има код за отключване за другите игри, както имаше за него в Nintendo. Трябва да сте онлайн всеки път, когато отворите играта, но можете да изключите WiFi, след като сте в играта.
Ще бъда честен. Дори не съм чувал за професор Лейтън, преди да се натъкна на този скъпоценен камък. Неговият чар на носталгия и опростена графика ме привлече и пъзелите, разбира се, бяха *целувка на готвача*. За всички хора, които продължават да се оплакват от въвеждането на текст, погледнете нагоре. Входът е в горната част на екрана. Може би просто се огледайте, преди да се оплаквате, че не са поправили нещо, с което никога не са имали проблем.
Страхотна игра! Обичах го на DS преди години и го харесах този път
Може би това е факторът на римейка, но това е много детинско. Може би, ако изпитвах носталгия по оригинала, това би било очарователно, но според днешните стандарти това е ужасно.
Невероятната игра, в която се влюбих. Съгласен съм, че смесването на звука може да бъде малко по-силно, но това по никакъв начин не пречи на играта. Наистина се надявам другите двама в тази „временна линия“ на Layton да получат същото отношение, защото бих искал отново да имам пълната колекция
Добра игра!
Наличието на 3xtra функции е доста спретнато.
Никога не съм имал възможност да играя това на DS, така че беше хубаво да го намеря в Play Store. Открих, че историята е посредствена, но това е очарователна малка игра, която е релаксираща и забавна за игра. Повечето пъзели са добър баланс между трудно и разрешимо. Само имайте предвид, че някои пъзели са по-скоро в стила на гатанки, отколкото на истински логически пъзели, а търсенето на пиксели за пъзели и намекни монети може да бъде досадно. Надяваме се, че в бъдеще ще има повече DS игри на мобилни устройства, тъй като те са много по-достъпни.
Добре е
Абсолютно фантастично изживяване! Ако сте като мен и никога не сте опитвали серията на Professor Layton, СЕРИОЗНО купете тази игра и я опитайте. Просто чудесен и очарователен от началото до края и удовлетворяващ за решаване на всеки пъзел. Поръчах "The Diabolical Box" (продължението) още преди да завърша тази игра и нямам търпение да пристигне!Накратко: перфектната поредица за игра с топла напитка в дъждовен ден, свита в едни одеяла.
Любимата ми серия от игри най-накрая е на телефона! Нямам търпение да играя отново (за десети път)!
Разбрах това преди малко; Играх небрежно и ми харесва всяка секунда от това. Това е един от най-добрите мобилни портове от конзолата, които съм виждал. Единственото ми затваряне е, че съм стар фен на Layton, искам това на моя ключ; но неизбежно ще го намеря там с всичко друго, което се пренася. Почти никога не потапям двойно или тройно, но за вас, професоре - това ми напомня за пъзел!
Не мога да изразя колко много обичам тези игри и колко струват парите ви. толкова е уютно, малко мистериозно и озадачаващо! Предлагам на всеки, който дори донякъде харесва пъзел игри, да купи тази игра! няма микротранзакции и играта е прекрасна! Ниво 5, моля, дайте ми другите игри на Layton на мобилни устройства! (За предпочитане следваща диаболична кутия)
Прекрасна игра. Винаги съм искал да пробвам игрите Layton на ниво 5 и те да бъдат пуснати за мобилни устройства е идеално. Играта през Curious Village и гатанките се оказва предизвикателство. Стилът на изкуството е уникален, а героите са очарователни.
играе точно като играта на DS! който Jas винаги е бил един от любимите ми
страхотна игра с много забавен пъзел. най-важното не при закупуване на приложения!!