Post by dawxoticperfde on Mar 8, 2022 6:56:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای اشکال سکه ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja Classic 2022 version ▞▞▞
Gameapp;n
لطفا این بازی را برای asus zenfone 3 zs520kl درست کنید چون بعد از نصب کار نکرد
بعد از انجام آپدیت اره برقی در تبلت اندرویدی من، بازی من را پاک کرد و نیمی از امتیاز میوه ستاره من را گرفت. 😠 بازگشت به نقطه اول!
بهترین بازی همیشه
نه من ذوق دارم
من نقاط و تیغه های زیادی ایجاد کرده بودم اما نمی توانم دوباره وارد شوم.
کامپیوتر کار را آسان می کند، در حالی که من باید ریسک کنم که میوه ام را نبرم، زیرا میوه کامپیوتر درست بالای میوه من است.
خوشحالم که بعد از سالها این را دوباره روی تلفنم دارم، اما احساس میکنم این فقط نیمی از بازی بدون بازیهای کوچک است. امیدوارم برنامه ای برای بازگرداندن آنها در آینده وجود داشته باشد. یکی از چیزهایی که من متوجه شدم این است که امروزه انجام این بازی روی صفحه نمایش های عظیمی که دستگاه های تلفن همراه دارند دشوارتر است.
Fruit Ninja Classic Arkade adnf
این بازی خاطراتی از زمانی که بچه بودم به من می دهد، همیشه آن را بازی می کردم و هنوز هم دارم
نوعی از مسابقات بدون نیاز به گرفتن سیب بیشتر گذشت. اکنون بهترین تیغه بازی را دارم که دلیلی برای استفاده از آن وجود ندارد. چالش های روزانه و رویدادهای دیگر خوب خواهد بود
این یک بازی عالی است که نمیخواهم چیزی از آن بگیرم، اما نمیتوانم برای همگامسازی دادهها از ابر به Google وارد شوم. من خیلی چیزها را آنلاک کرده و خریده ام، و نمی خواهم دوباره همه چیز را مرور کنم. هر زمان که روی دکمه ورود کلیک می کنم، هیچ اتفاق مهمی رخ نمی دهد. آنها بیشتر شبیه رویدادهای ساختگی ثبت می شوند. لطفا کمک کنید.
چرا نسخه پولی تبلیغات را نشان می دهد. چرا هیچ ویژگی جالبی در نسخه رایگان وجود ندارد. در آینده هرگز چیزی از نیم آجر خریداری نخواهم کرد. بسیار ناامید.
بازی سرگرم کننده است، اما به یک حالت بچه نیاز دارد که در آن قدرت افزایش یابد و موارد اضافی غیرفعال شود.
Fruit Ninja ، یکی از محبوب ترین بازی های موبایل است. این بازی برای انواع موبایل ها (از جمله اندروید و آیفون) منتشر شده و طرفداران بسیاری دارد.
من این برنامه را حذف نصب و دوباره نصب کردم و هنوز نمی توانم به هیچ نوع حسابی وارد شوم. این فوق العاده ناامید کننده است
از زمان نسخه جدید دائماً خراب می شود و باید اطلاعات بازی را پاک کنم وگرنه نمی تواند راه اندازی شود. همچنین دارای تبلیغات در نسخه پولی است که فوق العاده درجه یک نیست.
من واقعاً بازی را که مدتی آن را داشتم دوست نداشتم، اما لطفاً می توانم بازپرداخت کنم؟
نوستالژیک
Fruit Ninja 2 Fun Action Games የእንቅስቃሴ ifxu
لول این بسیار نزدیک به og است
من بازی را سالها پیش خریدم و به من بی احترامی می کند که آن را آپدیت نمی کنند و گزینه های بیشتری دارند نسخه رایگان که پولی است دوست دارم پولم به شما دزدهای لعنتی برگردانده شود.
Idle League:Idle Adventure RPG Игре улога xuf
چه کلاسیکی
چرا یک تیغه جدید ارائه می کنم و باید آن را بخرم در حالی که قبلاً برای برنامه پرداخت کرده ام. این را درست کن
Fruit Ninja Classic Arkade nnct
این بازی فوراً در S8 من خراب می شود
من نمی توانم به فیس بوک یا Google وارد شوم. لطفا این را اصلاح کنید
وقتی حوصله دارید این می تواند چیزی باشد که برای گذراندن زمان بازی می کنید. بدون اضافات بهتر است. من شروع به عقب افتادن در سطوح بالاتر می کنم، مثلاً وقتی ماموریتی را کامل می کنید، بازی فقط ثابت می شود. امیدواریم با یک بهروزرسانی، این مورد پاکسازی شود، زیرا شروع به از دست دادن شعلهور شدن خود میکند
بهنظر میرسد بهروزرسانی جدید ناپایدار است، من در شروع یک بازی آرکید یخ زدم، در پایان بازی زمانی که یک کوئست را کامل کردم و یک میوه ستاره را تکه تکه کردم، منجمد شدم.
تبلیغات در نسخه پولی؟ نه ممنون.
مفهوم بازی و بازی شگفت انگیز واقعا مرا به زمانی که جوان بودم برمی گرداند.
من برای آن هزینه کردم، تبلیغات نباید وجود داشته باشد. وگرنه بازی خوبیه
Fruit Ninja features Classic, Zen and the amazing new Arcade mode, ... ویرایش پلاتفرم: iOS 4.3 or later, Android 2.3 or later
من ورژن قدیمی رو چند وقت پیش بازی کردم. من اخیراً دوباره وارد آن شدم. شاید ویژگیهای جدید جالب باشند، اما اتفاقی که افتاد این است که فقط انگشت خود را بکشید، امتیاز خود را بگیرید، سپس آن را بهبود ببخشید.
این بازی را خریدم، سپس بلافاصله تیغه اره برقی را خریدم (بدیهی است) و درست پس از شروع یک بازی کلاسیک، بازی خراب شد و من خرید تیغه اره برقی خود را از دست دادم. امیدوارم بتوان این را اصلاح کرد. 😢
Fruit Ninja 2 Fun Action Games მძაფრსიუჟეტიანი jrq
Fruit Ninja Classic Arcade jci
به تیغه ها و دوجوهای عالی بیشتری نیاز دارید 😍! 🍉🪚
از زمان بروز رسانی جدید
در باز شدن آویزان است.
من پسزمینه «Kitchen Dojo» را خریداری کردهام و چاقوی ابری سطح 2 را نیز باز کردهام، اما هیچکدام از آنها در بازی من منعکس نمیشوند. من دوباره نصب کردم، دستگاهم را دوباره راه اندازی کردم، لطفا به من کمک کنید Halfbrick! من از همان دوران کودکی عاشق بازی های شما هستم، به همین دلیل است که بالاخره تصمیم گرفتم از شما بچه ها بخرم و حمایت کنم!
این بازی بهترین بازیی است که من دوست دارم
من را 2 بار به عقب برد. واقعا سرگرم کننده است، به خصوص در چند نفره
بهتر است در هر 3 ثانیه یک مرجع شکارچی ارواح را نپوشانید
دقیقاً همان چیزی است که وقتی بی حوصلگی فرا می رسد به آن نیاز دارم.
من در حال حاضر خیلی عصبانی هستم چون تیغه رعد و برق را داشتم که همه تیغه ها را پرداخت کردم. با این بازی تمام شد...
هنوز خیلی خوب است، آن را دوست دارم
اشکالی نداره فقط خیلی پرگله و بازی کردنش سخته😤
بازی Fruit Ninja محبوبترین بازی iOS می باشد که توسط استودیو Halfbrick ساخته ... From there, explore the nuances of Classic, Zen and the fan
می گوید ارتقا وجود دارد اما به من اجازه نمی دهد آن را ارتقا دهم، فقط می خواهد Fruit Ninja را رایگان دانلود کنم
تبلیغات بیش از حد
نوستالژی به شدت با این یکی ضربه خورد، من از بچگی این را بازی می کردم، معمولاً قبل از اینکه کووید-19 ما را در پناهگاه کند، در آندروید مادرم در خواربارفروشی بازی می کردم. حالا که مسترکارت دارم و پول خودم را دارم، مطمئناً مشتاقانه منتظر بازی نسخه کلاسیک بازی موبایل مورد علاقه دوران کودکی ام فقط با قیمت ناچیز یک دلار هستم.