Post by dawxoticperfde on Mar 8, 2022 6:52:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz primogems ▞▞▞
▞▞▞ Brothers in Arms™ 3 2022 version ▞▞▞
Oyun verisi alınıyor ama giriş bölümünde yapamıyorsun belirli bir süre sonra sağ alt kartal küçültülmüyor olanda bu ikinci reklamım bir yıldızı küçük haketmiyor
戰友™ 3 街機 hib
Dünyanın en güzel oyunu tavsiye etmem
Oyundaki en büyük olmaktanlıktan 5 yerine 2 yıldız: bazukam yoksa tank nasıl patlatayım? Etraftaki sandıklardan bulurum, hepsi el bombası veriyor. Bari sadece o görevde geçerli 1 tane roketi ver ama o da yok. 3. bölgede bazukalı de kullanamıyorum zaten. Ana işi ucuzum için bile "yani gerçek paraya kullanım ve 150 47 lira gibi uçuklardan ulaşılırda bir fiyata satıyorsunuz, ki bu oyundaki en paket. Alternatif bulunca silerim oyunu
Keşke bu oyun reytingi daha da düşse... Çalışmıyor ve 1 GB verimi de aldı
Silahlarım ve seviyem gitti oyun yeniden başladı
Oyun güzel ama pvp modunda oynanmıyor yani ona bağlanıldığında internet bağlantısına değip değip değmiyor çok saçma mobil veri girilmiyor wi-fi yoksa yoksa yüklemeyin boşuna tırt 👊
dosyada hata veriyor 😡😡
Bu Allahını belası oyun benim hesabımda almamı almaya giremiyorum ve hiçbir şey yapmıyorum halde (hacksin yapmadım) ve 3. Harekat oyunu bitiririm burdan bia 3 e sesleniyorum benim hesabımı geri zer
Pubg mobil google play storeye tercihten sonra kim tiker bu paragöz oyunu artık kahramanların dünyası yükleyip bu oyundan bin kat daha fazla iyi iyi
... and download data estimates and category rankings for top mobile arcade apps. Data on Brothers in Arms 3 and other apps by Gameloft SE.
iOS widgets for KLWP Pro Mod APK 2020..30.15 İndir 27M
idare eder eh işte
Brothers in Arms™ 3 อาร์เคด hpnl
Bu oyunu oynayan arkadaşlar artık oyunumu güncellersiniz oyunlamı ilgilenirsiniz hile yapanlar var gibilersiniz artık müdahale edin herkes bu konuda bu şekilde devam edecek güzelim oyununu bozacaksınız şimdiden şimdiden teşekkürler
Wepons sadece satın alınabilir. Çok maliyetli olduğu için uyaramazsınız. Görevler rs.500/- verir. Wepons maliyeti rs.12000/-. Ayrıca görevi oynamak için wepons'u yükseltmeniz gerekiyor. Görevi tamamlamak için tam yükseltmenin maliyeti 25.000 rs./-.
Bu OYUN Bende Açmadı Bastım İlk bölöm oyunu oyun robotu merak ediliyor merak ediyorum amaya yükmıdm bir daha gameloft oyunu
Bu oyunu ilkokuldan beri oynuyorum, ancak şimdi ipad'imden Huawei telefonuma platform değiştirdikten sonra, çökmeye devam ederken oynayamıyorum gibi görünüyor. Bu nedenle, oynayamıyorum. Gameloft, lütfen bu oyunu düzelt, umarım düzeltebilirsin çünkü bu oyunun eğlenceli olduğunu biliyorum.
Brothers in Arms™ 3 আর্কেড yfo
Boyutlandırmayı tamamlamak için oyunu tamamlamak için hazırlık aşamasından başarınızın devamını istiyorum kazandığınız para gerçekten az bile böyle bir oyun için çok az hele ki gerçek olması çok istekliler....
Oyun yükleme Sorunu diyor düzelsin sonra 5 yıldız
Brothers in Arms™ 3 Mod android için- Oyun android oyun club brothers ,.
Hile yapanlara engel olun artık yeter Pvp de vuruyoz adam ölmüyo bi de canı artıyo
Tamam...şimdi, özellikle kazanan takımdayken bağlantı kesiliyor, hayır...internetimde bir sorun yok, uyarı yok, öylece gidiyor...Bu oyunla işim bitti
güzel oyun
Grafikler, hikaye,silahlar ve kalite... Muazzam bir oyun ama ben 9.bölgeye kadar geldim full dolsun diye 2 gün bekliyodum enerji dolum kısaltın
Buna 5 yıldız verirdim ama tam kampanyada 2. bölümü bitirdikten sonra oyun iyileşirken, 3. bölümü indirmek için oyunu yeniden başlatmamı söyledi, ben de yaptım ve hala oyunu güvenilir bir ağla yeniden başlatmamı istiyor. ve zaten bağlandım 😭 Düzenleme: Yapabileceğim her şeyi yaptım ama yine de aynı noktada takılıp kaldım Bu oyunu şimdilik kaldırıyorum ve puanımı değiştiriyorum, oldukça hayal kırıklığı yaratıyor
Şu saçmalığı merak ediyorum benim dosya ve fotolarıma kolayca ulaşmak. Güvensizlik yaratıyorsunuz.Oyunu siliyorum.
Oyun 3. bölümde takılmaya devam ediyor (kaleye fırtına). Oyunu oynamak için yükleyemiyorum, sadece sahneyi yüklerken donuyor ama müzik hala çalıyor. Lütfen bunu düzeltmeye yardım edin. teşekkürler
Arabayı kullanma oyunundan zevk alamazsınız. 2 olarak Grafikler çıkış zamanına göre güzelleştirme için ek bir çalışma yapmamışlar
Grafikler-Harika. Kontroller-Çok Kötü. Oynanış-İnanılmaz. Özelleştirme kontrollerini iyileştirin.
İlk başta oyunu sevdim ama şimdi çok oyunculu artık çalışıyor. Silah, bir sonraki dokunmam için görünmüyor. Lütfen bana yardım et.
Brothers in Arms Hell's Highway Türkçe Yama
arkadaşlar oyun çok güzel ama çevrimiçi adamlar ağzımıza birakiyoda yarı iyi yarı kötü
10 numara 5 yıldız
Oyun güzel daha önce başka bi telefonda oynadım. Şimdi yeni telefon aldım yükledim ama açılmıyor. Sebebi nedir?
Brothers in Arms™ 3 Аркадни onl
湯姆貓總動員 休閒 djm
Description:Brothers in Arms 3 - popular toys that go back to World War II. The toy is an exciting and addictive battle with a huge arsenal
Bu, 9. seviyeyi 4. kez bitiriyorum, ancak cnat'tan önce hiçbir yıldız yapmayan sarf malzemeleri satın almadan önce diğerleri gibi, hesap her zaman başka biriyle bağlantı kuruyor, ayrıca, tüm madalyalarınızı geri bağladığınızda wifi olmadan herhangi bir madalya yaparsanız, bunu anlayamazsınız. Gitmiş